Категории с падащо меню

Нови продукти

Преходна мека връзка - шлаух

Преходна мека връзка - шлаух

Цена без ДДС: 14.50лв.
Цена с ДДС: 17.40лв.
Датчик за измерване потока на водата G1/2”

Датчик за измерване потока на водата G1/2”

Цена без ДДС: 24.00лв.
Цена с ДДС: 28.80лв.

Електронно заключване на хладилни витрини VCB60

Код: VCB60
Описание

Дистанционно заключване за хладилни витрини, фризери и други. Комплектът за една единична хладилна витрина, фризер и други, включва: захранване PWR1220, електромагнитна ключалка EMB60, едноканален модул за дистанционно управление VCB с 1 бр. дистанционно. Монтира се на всякакъв вид и тип витрини (врати) – хладилни витрини, сладоледени фризери и други витрини или фризери с отваряеми или плъзгащи врати и капаци.
 

Цена без ДДС: 76.50лв.
Цена с ДДС: 91.80лв.

Имаме 3588 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Принцип на работа:

Бравата се управлява само по електрически път. Бравата е нормално заключена, при натискане на бутон от дистанционното управление се подава напрежение 12V от модула, тя се отключва за 5 сек., през което време зумер може да издава звуков сигнал, че вратата е отключена. Ако до 5 сек. вратата не се отвори, тя автоматично ще се заключи. При затваряне на вратата тя ще се заключи автоматично. Този начин на заключване решава проблема с кражбите от витрините.
Системата се управлява с дистанционно управление със скачащ код. Ако имате 3 хладилни витрини с монтирани такива комплекти, можете да запишете дистанционните управления към всяка витрина и да програмирате модулите да се отварят с различни бутони (дистанционното управление има 3 бутона).

Така можете с едно дистанционно управление могат да се отключвате до 3 различни хладилни витрини в зависимост от това кой бутон натиснете.
Предимства:
- всяка витрина е самостоятелна.
- Изключително лесна за монтаж и експлоатация.
- Посоката на заключващото резе може да се променя, което прави бравата универсална за различните видове хладилни витрини и фризери.

Ако едната витрина Ви е двойна, към комплекта се добавяте още 39.60 лв. за втората електромагнитна брава ЕМВ60
Ако искате автономно акумулаторно захранване (за да можете да отключвате когато няма ток) към комплекта трябва да добавите 70 лв. за захранване в кутия с включен 4Ah акумулатор

Допълнителните продукти запишете в забележката към поръчката.

Файл Информация
BCB30 EN [PDF, 2.67 MB]
VCB38 описание [PDF, 462.88 KB]

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута