Категории с падащо меню

Нови продукти

Преходна мека връзка - шлаух

Преходна мека връзка - шлаух

Цена без ДДС: 14.50лв.
Цена с ДДС: 17.40лв.
Датчик за измерване потока на водата G1/2”

Датчик за измерване потока на водата G1/2”

Цена без ДДС: 24.00лв.
Цена с ДДС: 28.80лв.

SIM карта за комуникатори GSM Valcor - план Бизнес клиенти - 24 месеца+

Код: LesiBG200
Описание

Планът за Бизнес клиенти Lesi BG 200 включва неограничени разговори и 200 sms на месец в групата. Цената за двугодишния период е по 3 лв./ месец с ДДС, като еднократно се заплащат 72 лв.

Този план е подходящ за клиенти, които имат повече от 3 комуникатора, с които често обменят информация. Такъв тип клиенти са асансьорните фирми, които ползват (обслужват) комуникатори за паник устройства в асансьорните кабини, като модели комуникатори Valcor GSM58, GSM57, GSM568.

Картите, които предлагаме са с двугодишен договор. Таксата се заплаща предварително за целия период на договора. Картата се активира след подписване на договор между фирма Леси и Клиента. Картите могат да се поставят на устройство производство на фирмата.

Цена без ДДС: 60.00лв.
Цена с ДДС: 72.00лв.

Имаме 100 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Предлагаме преференциални тарифни програми на Виваком, с които имаме за цел следното:

1.       Да удовлетворим желанието на клиентите ни за изцяло завършен продукт – услуга, която да закупят – GSM комуникатор с включена SIM карта

2.       Да помогнем в решаване на възникналите проблеми с избор на мобилен оператор и предлаганите нереални тарифни планове – спестяваме огромното обикаляне по офисите на различните мобилни оператори и събиране на оферти от служители, които не винаги предоставят най-правилните такива, поради ред причини.

3.       Да предложим реални и работещи планове на добри конкурентни цени – офертите, които предлагат служителите на мобилните оператори, не винаги отговарят на реалните нужди на клиентите ни.

Файл Информация
оферта SIM карти [PDF, 960.61 KB]

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута