Категории с падащо меню

Нови продукти

Електромагнитен насрещник Fail Security за блиндирана врата

Код: EMH6
Описание

Електромагнитен насрещник за блиндирани врати. Електронната брава се вгражда в металната каса на вратата и заключва езика на механичната брава. Планката на насрещника е с 4 отвора за шиповата механична брава, което позволява тя да функционира нормално. От външната страна на вратата се влиза с електронен ключ (или механичен), а от вътрешната се излиза чрез натискане на дръжката. От външната страна на вратата задължително трябва да има дръжка тип топка. 

Внимание: бравите имат посока - лява или дясна, в зависимост от посоката на вратата!!!

Налична е само брава за лява врата!!!

  • Тегло: 0.300 кг
Цена без ДДС: 99.00лв.
Цена с ДДС: 118.80лв.

Имаме 1 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Електромагнитният насрещник черпи ток само в момента на отключване. При спиране на тока остава в заключено положение. За да функционира нормално е необходимо да се постави авариен модул с акумулатор. 

Бравата е нормално заключена, при подаване на напрежение се отключва за времето, за което е подадено напрежението. Препоръчително време – максимум 15 секунди.

Бравата се управлява по електрически път, чрез контролер и четец, както и чрез домофонна инсталация. Може да се отключва и механично - отвън, чрез ключа на механичната брава, като се прибере езика, а отвътре - чрез натискане на дръжката.

Бравата се захранва с 12VDC.

Стилен корпус и планка от инокс.

Издържа на 713 кг натиск.

Работният ток е 170mA.

Габаритните размери са: 88,80х23х32.

Работна температура: -15ºС - +40ºС

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута