Категории с падащо меню

Универсален мобилен комуникатор Valcor GSM56 - оповестяване, самостоятелна охрана, управление на уреди, телеметрия

Код: GSM56
Описание

GSM комуникатор с вграден модем за известяване и самостоятелна охрана на домове, офиси, автомобили. Възможност за дистанционно управление на електрически консуматори - камини, котли, климатици или други. Възможност за двойно захранване – мрежово и батерия.

Комуникаторът има 5 входни зони, един изход отворен колектор, два режима на работа, управление на изхода чрез командни SMS или позвъняване без таксуване, дистанционно програмиране на комуникатора чрез SMSи. Оповестява чрез позвъняване и изпращане на информационни SMSи, следи за качеството на GSM сигнала (обхват), което позволява при монтажа да се намери най-подходящото му място.
Може да известява и само чрез позвъняване. За ползването на GSM комуникатора не е необходимо да се заплащат каквито и да е допълнителни месечни такси, освен таксата за реално извършената комуникация (разговори или SMS) от комуникатора към известяваните телефони, по тарифата на съответния мобилен оператор, към който сте си взели SIM карта.

Link , от където можете безплатно да изтеглите приложението Valcor GSM. , с което лесно, удобно и разбираемо за всеки, да програмирате, контролирате и получавате информация за Вашия комуникатор. Комуникацията между приложението и GSM комуникатора се извършва чрез позвъняване и/или SMS.

Цена без ДДС: 87.20лв.
Цена с ДДС: 104.64лв.

Имаме 8 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Комплектът включва:
Модул в пластмасова кутия - - 57 мм, дължина - 76 мм, височина - 30 мм.
Антена 3dB,
Кабели за връзка на входовете и изхода
Букса за захранване,
Батерия акумулаторна Li-Ion 3.7V
Подробно описание за експлоатация и схеми за монтаж!

Tехнически параметри
1. Захранващо напрежение: стабилизирано 12VDC/2А
2. Консумиран ток в готовност: max.50mA;
3. Работна температура - +5°C ~ +40°C;
4. Работна влажност- 0~75%(без конденз);                  
 

ХАРАКТЕРНИ ВЪЗМОЖНОСТИ НА VALCOR GSM56:

 Възможност за работа и настройка със SIM картите на  всички GSM оператори в Българиявключително и с особеностите на предплатените им услуги– с времеви и функционални параметри, както и с международни оператори.Устройството отговаря на европейските стандарти за GSM комуникация.
Четири телефона за известяване, контрол и комуникация,
Дистанционно програмиране чрез изпращане на SMS или чрез безплатно Android приложение “Valcor GSM”,
Пет входни зони, на които може да се избира начинът на сработване - чрез NO или чрез NC към маса.,
Един програмируем потребителски изход - отворен колектор,
Всички SMS, които се изпращат от комуникатора се композират на момента и отразяват текущото състояние на комуникатора, входове, изходи и качество на GSM сигнала.,
Възможност за работа като самостоятелна алармена система,
Възможност за едновременно използване като охранителна система, дистанционно управление на уреди и телеметрия.,
Функция за локализиране мястото на комуникатора, чрез GSM клетката, към която е свързан,
Възможност за двойно захранване – мрежово и батерия. Следене на мрежовото захранване.,
РЕЖИМИ НА РАБОТА

Режим 0:

Телеметрия, контрол и управление.При активно ниво на която и да е от зоните, комуникаторът звъни на всички програмирани телефонни номера и/или изпраща SMSс текущото състояние. Изход – вградено реле, което може да се командва с SMSили с позвъняване без таксуване! Възможност за автономно захранване с батерия и измерване на напрежението й. Следене за състоянието и измерване на мрежовото захранване.

Свързване към домашна /автомобилна алармена система.Зона 1 следи сирената на алармата при подаване на алармено ниво (NOили NCкъм маса). При задействане на зоната, комуникаторът звъни на всички програмирани телефони и/или изпраща SMSс текущото състояние. Зони 2, 3, 4, 5 следят текущото състояние на датчиците, но при задействането им няма да последва комуникация. Аларменото им ниво може да избира - при подаване на маса или отпадане на маса. Зона 5 може да се конфигурира да следи основното захранване на алармата или статуса й, при промяна състоянието на зоната се изпраща SMSс текущото състояние на комуникатора до всички програмирани телефони без позвъняване. Възможност за автономно захранване с батерия и измерване на напрежението й. Следене за състоянието и измерване на мрежовото  захранване.

Управление на камини, климатици или други електроуреди, телеметрия и контрол.Изходът Отворен колектор се използва за дистанционно управление, чрез външно реле с SMS или позвъняване без таксуване! Релето може да се управлява чрез натискане на бутон или ключ, свързан към Зона 1. На зона 5 може да се свърже светодиод, който да мига когато релето е включено. Така можете да управлявате уреда локално и дистанционно като имате визуална индикация за състоянието. Зона 4 може да се ползва за следене на захранване или състояние, като при промяна на състоянието на зоната ще се изпрати SMSдо всички телефони, без да има позвъняване. Зоните, които не се ползват със специфични функции, могат да се ползват следене и контрол на процеси и състояния, като известяват с SMSи позвъняване. Може да избирате активните нива на зоните. (активното ниво се избира между отпадане или подаване на маса). Възможност за автономно захранване с батерия и измерване на напрежението й. Следене за състоянието и измерване на мрежовото захранване.

Режим 1 – Комуникаторът работи като самостоятелна охранителна система. Зона 1 се ползва за включване и изключване на охраната (с ключ или бутон). Включването и изключването на охраната може да се прави и дистанционно чрез SMSили  чрез позвъняване без таксуване. В охрана, при задействане на която и да е от останалите зони, комуникаторът ще звъни на оторизираните за това телефони и/или изпраща SMSс текущото състояние. Може да избирате активното ниво на зони 2, 3, 4, 5 да е NO  или NCпо маса. В този режим има входно закъснение от 8сек.при задействане на зоните. Можете да ползвате зона 5 като изход статус и да включите към нея светодиод който ще мига когато е включена охраната. След включване в охрана имате 10 сек. изходно закъснение преди да се поемат зоните под охрана. Изходът Отворен колектор се използва, чрез външно реле, за включване на сирена или за независимо управление на някакъв уред. Възможност за автономно захранване с батерия и измерване на напрежението й. Следене за състоянието и измерване на мрежовото захранване.

Аксесоари за Valcor GSM56:
1.GSM LED- информационен светодиод. Вижте тук: GSM_LED
2. Бутон - за включване и изключване на алармата или Модул за дистанционно управление Valcor VCB за включване и изключване на алармата.
3. Сирена. Вижте тук: Сирена
4. Бутон с вграден светодиод. Вижте тук: GSM бутон
5. Датчик за врата / прозорец. Вижте тук: Датчик за врата
6. Обемен датчик за движение. Вижте тук: Датчик за движение
7. Захранващ модул. Вижте тук: PWR2012
8. Монтажно реле. Вижте тук: RELM
9. Изнесена антена. Вижте тук: GSM антена

Брой Цена без ДДС Цена с ДДС
1 87.20лв. 104.64лв.
10 82.84лв. 99.41лв.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти