Категории с падащо меню

Електронно заключване за врата RFID 125 kHz БулКей BK BAC3 + 100 чипа

Код: BK BAC3 100tag
Описание

Електронно заключване за врата с RFID клавиатура BAC314 и електронна брава тип Болт. От външната страна се отключва чрез код или чрез електронен ключ, а от вътрешната чрез натискане на бутон. Системата включва: електронен контролер ВАС314, електронна брава тип Болт, захранване 12V/2А, бутон за отключване, планка за бутона, букса за захранването, RFID чипове тип Таг - 100 броя.

  • Тегло: 1.200 кг

Продуктови опции

Чипове:
Цена без ДДС: 146.20лв.
Цена с ДДС: 175.44лв.

Имаме 99 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Брава ВКВ100 е универсална електромагнитна брава, изключително здрава, изработена от неръждаема стомана. Подходяща е за блиндирани, алуминиеви, PVC, дървени, метални и особено за тънкопрофилни врати!! Брава Bulkey BKB100 при вкопан (скрит) монтаж е без никакви видими елементи от външната или от вътрешната страна на врата, по този начин не се разбира за нейното съществуване или точно местоположение, което при евентуална атака ще спаси обекта. Mоже да се монтира както на крилото на вратата, така и на касата!!

ВАС314 е един от най-усъвършенстваните контролери за самостоятелен достъп с безконтактни ключове и/или код. Контролерът управлява до 500 ключа, като режимът на достъп може да се настрои на работа само с Оторизиран ключ, с общ Код, с Оторизиран ключ и персонален код за всеки потребител. Кодът е четирицифрен. Мастер кодът е шестцифрен. Електронните ключове се помнят в системата по номера, което позволява да се изтрива или забранява точно определен номер ключ.

Допълнителните функции включват: датчик за вратата, реле за изходящо управление, аларма при оставена отворена врата, аларма при опит за кражба на устройството.
Към контролера могат да бъдат свързани: звънец, бутон за изход и електронни брави.  BAC314 е идеален за контрол на достъпа до офиси, обществени и производствени сгради и други. Още за ВАС 314 може да прочетет ТУК.

Файл Информация
BAC314 упътване [PDF, 521.35 KB]

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута