Категории с падащо меню

Електронно заключване за врата RFID 125 kHz БулКей BKBAC0 + 100 чипа

Код: BK BAC0 + 100 tag
Описание

Електронно заключване за врата с RFID клавиатура BAC314 и електронна брава тип Насрещник. От външната страна се отключва чрез код или чрез електронен ключ, а от вътрешната чрез натискане на дръжката на механичната брава. Системата включва: електронен контролер ВАС314, електронна брава тип Насрещник, захранване 12V/2А, електронен чип тип Таг - 100 броя. Допълнителни електронни ключове, може да поръчате от ТУК.

  • Тегло: 1.000 кг
Цена без ДДС: 106.65лв.
Цена с ДДС: 127.98лв.

Имаме 40 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Електромагнитният насрещник се монтира на касата на вратата и за заключване се използва езикът на механичната брава. Подходяща е за алуминиеви, PVC, метални и тънкопрофилни врати! Повече за него може да прочетете ТУК!

ВАС314 е един от най-усъвършенстваните контролери за самостоятелен достъп с безконтактни ключове и/или код. Контролерът управлява до 500 ключа, като режимът на достъп може да се настрои на работа само с Оторизиран ключ, само с общ Код или с Оторизиран ключ и Индивидуален код за вески потребител. Кодът е четирицифрен. Мастер кодът е шестцифрен. Електронните ключове се помнят в системата по номера, което позволява да се изтрива или забранява точно определен номер ключ.

Допълнителните функции включват: датчик за вратата, реле за изходящо управление, аларма при оставена отворена врата, аларма при опит за кражба на устройството.
Към контролера могат да бъдат свързани: звънец, бутон за изход и електронни брави.  BAC314 е идеален за контрол на достъпа до офиси, обществени и производствени сгради и други. Още за ВАС 314 може да прочетет ТУК.

Файл Информация
BAC314 упътване [PDF, 521.35 KB]

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута