Категории с падащо меню

Безконтактни RFID 125 kHz ASK ключове Тип ТАГ (пакет 500бр.) 0.30 лв./бр.

Код: TAG500
Описание

Електронните RFID 125kHz ASK (Амплитудна модулация) EM4100 чипове са с форма на ключодържател. На тях може да се печата/ гравира информация. Ергономични и удобни за носене.  

Отличават се с високо качество и много добър обхват.  Както може да се види от снимките, на външен вид всички RFID ключове са еднакви, но ключовете ЛЕСИ се отличават с по-големия размер на антената, който увеличава значително обхвата на работа. 

 

  • Тегло: 2.900 кг
Цена без ДДС: 150.00лв.
Цена с ДДС: 180.00лв.

Имаме 196 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Електронният RFID чип е с 64 битов код. Посредством специално разработено антисканиране и при наличие на толкова много комбинации на кода, системата дава изключително висока надеждност на защита от отключване чрез използване на високотехнологични компютри и системи. Предимство на стандартните RFID ключовете е, че това са възможно най-евтините електронни ключове.

Системите, работещи с този тип електронни ключове, могат да ползват три вида четци – за вграждане, панелен, стенен, в зависимост от мястото на приложение на заключващата система. Фактът, че безконтактните четци могат да прочитат кода на електронния чип от разстояние – от 1 см до 12 см (типично е между 2 и 5 см), позволяват те да бъдат скрити, като се монтират зад немагнитни прегради като стъкло, дърво или други.

Предимство на вградения безконтактен четец, патент на фирма ЛЕСИ, е че може да бъде монтиран директно във вратата или касата, независимо от материала, от който е направена вратата, като в същия момент четецът не може да бъде откраднат.

RFID ключовете имат варианти и с криптография или с по-голям код.
Параметри
Метод на четене: безконтактен RFID
Честота: 125kHz ASK, без батерия
Код: 64-битов
Тип на кода: постоянен, некриптиран, АSK (Амплитудна модулация)
Материал: PVC;
Механични свойства: издръжлив, трудно се чупи
Цвят: Сив
Размери: 40.5*32*4.2 мм
Работна температура: -20 to +60'C
Предимства: ергономичност

* Цената на електронните ключове тип Таг е за пакет от 500 бр.
* Може да се поръчат Стикери с поредни номера за ключовете: 3лв. за 50бр.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти