Категории с падащо меню

Комбиниран авариен GSM паник бутон с контрол на достъп до асансьора - Valcor GSM582

Код: GSM582
Описание

GSM комуникатор Valcor GSM582 осъществява двустранна разговорна връзка между бедстващи хора, най-често в асансьори, с аварийни служби, поддържащи асансьорни техници и други. Комуникаторът се инсталира и настройва изключително бързо и е лесен за употреба. Приложим е във всяка сграда с обхват на мобилен оператор и отговаря на всички законови изисквания за системите за спешна помощ на пътнически и товарни асансьори в съответствие с европейския стандарт EN81-28:2004. За ползването на GSM комуникатора се заплаща само таксата за реално извършената комуникация (разговори или SMS) от комуникатора към известяваните телефони, по тарифата на съответния мобилен оператор, към който сте си взели SIM карта. Valcor GSM се програмира според индивидуалните нужди на всеки потребител (или обект) по един от следните начини: чрез команден SMS от мастер номер; през интернет чрез облачен виртуален сървър. Дистанционно се настройва и нивото на усилване на микрофона и високоговорителя. Огромно предимство на модула е, че се монтира върху кабината и не може да бъде откраднат!

Комуникацията между приложението и GSM комуникатора се извършва чрез позвъняване и/или SMS.

ВНИМАНИЕ: Устройството има всички необходими сертификати и отговаря на "НАРЕДБАТА ЗА БЕЗОПАСНАТА ЕКСПЛОАТАЦИЯ И ТЕХНИЧЕСКИЯ НАДЗОР НА АСАНСЬОРИ" и всички твърдения срещу това са нелоялна търговска практика и целят измама и лични облаги. Може да се използва за всички видове асансьори.

Принцип на функциониране: При настъпила авария бедстващия човек натиска и задържа за предварително настроено време аварийния бутон. Комуникаторът започва да избира първия телефон, записан в паметта му. Телефонните номера за връзка с техниците могат да бъдат до 8 броя. Ако техникът отговори, се осъществява разговорна връзка. Ако той не отговори, комуникаторът затваря и започва да избира следващия по ред телефонен номер, докато се свърже с някой. Valcor GSM58х може да изпраща информационен SMS за състоянието си на всеки 72 часа (програмируема функция) на контролен номер. Същевременно комуникаторът се настройва да работи и като контрол на достъп до асансьора. Чрез вграденото си реле може да се прекъсне верига в асансьорната уредба, която да прекъсва свободното движение на асансьорната кабина. През мастер номера се записват телефонните номера, които имат право да ползват асансьора. Те могат много лесно да се управляват от мастер номера - да се заменят с нови, временно да се забранят, да се изтрията или да се запишат нови телефони. Когато ползвател, чийто телефонен номер е записан и разрешен за работа към комуникатора, желае да ползва асансьора той позвънява на комуникатора от телефона си, комуникаторът проверява статуса на номера и ако е разрешен освобождава достъпа до асансьора, ако ли телефонният номер е забранен, изтрит или непознат, комуникаторът ще разбере това и няма да осигури достъп до асансьора.  

ВНИМАНИЕ: Valcor GSM582 работи с до 128 абоната!!!! Valcor GSM584 работи с до 999 абоната!!! Количествата са неограничени, но комуникаторите се изработват при заявка!

Продуктови опции

Брой потребители:
Цена без ДДС: 123.00лв.
Цена с ДДС: 147.60лв.

Имаме 10 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

ХАРАКТЕРНИ ВЪЗМОЖНОСТИ НА VALCOR GSM582/584:
* Възможност за работа и настройка със SIM картите на всички GSM оператори, включително и с особеностите на предплатените им услуги, както и с международни оператори.
* Дистанционно програмиране чрез изпращане на SMS от мастер номера.
* Осем телефона за известяване, контрол и комуникация.
* Пет входни програмируеми зони, на които може да се избира начинът на сработване – чрез NO или чрез NC към маса.
* Аудио канал - Възможност за водене на разговори в обекта, в който се намира комуникаторът (необходимо е да се постави допълнително микрофон и високоговорител). 
* Един програмируем потребителски изход - вградено реле с контакт 6А/ 240V.
* Потребителски телефони – при позвъняване включват изхода за предварително зададено време; GSM582 работи с до 128 броя телефона, а GSM584 работи с до 999 телефона.
* Възможност за двойно захранване – мрежово и акумулатор.
* Възможност за следене на мрежовото захранване.
* Всички SMS, които се изпращат от комуникатора се композират на момента и отразяват текущото състояние на комуникатора, входове, изходи и качество на GSM сигнала. 
* Възможност за изпращане на контролен SMS, показващ, че комуникаторът се е рестартирал. 
* Възможност за едновременно използване като охранителна система, дистанционно управление на уреди и телеметрия. 
* Изпращане на контролен SMS, показващ изправността на модула през потребителско зададен период от време.
* Функция за интелигентно следене за наличието на обхват.

TЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ
1. Захранващо напрежение – DC12V (min. 10V – max.16V)
2. Консумиран ток в покой – max. 50mA;
3. Максимален консумиран ток с включена периферия – 1А
4. Работна температура - -20°C ~ +60°C;
5. Работна влажност - 0~75%(без конденз);
6. Клас на защита - IP21
7. Работни честоти на GSM модула – 850/900/1800/1900MHz

Брой Цена без ДДС Цена с ДДС
1 123.00лв. 147.60лв.
3 116.85лв. 140.22лв.
10 110.70лв. 132.84лв.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута