Категории с падащо меню

Комбиниран авариен GSM паник бутон с управление на BKU и контрол на достъп до асансьор - Valcor GSM581

Код: GSM581
Описание

GSM комуникатор Valcor GSM581/583 осъществява двустранна разговорна връзка между бедстващи хора, най-често в асансьори, със аварийни служби, поддържащи асансьорни техници и други. Комуникаторът се инсталира бързо и настройва изключително бързо и е лесен за употреба. Приложим е във всяка сграда с обхват на мобилен оператор и отговаря на всички законови изисквания за системите за спешна помощ на пътнически и товарни асансьори в съответствие с европейския стандарт EN81-28:2004. За ползването на GSM комуникатора се заплаща само таксата за реално извършената комуникация (разговори или SMS) от комуникатора към известяваните телефони, по тарифата на съответния мобилен оператор, към който сте си взели SIM карта.Може да извършвате дистанционен контрол и управление системите за контрол на достъпа от ново поколение Bulkey BKU517, 519, 417, 419, 217, 219, техните модификации и други, като: дистанционно управление на потребителските ключове, промяна на настройките и други. Може да се използва и за контрол на достъп до асансьори чрез безплатно позвъняване към комуникатора от записаните телефонни номера на редовните платци. По този начин може да се избегне и досадното посрещане и изпращане на гости, които нямат ключ за асансьора.

Valcor GSM581/583се програмира според индивидуалните нужди на всеки потребител (или обект) по един от следните начини: чрез команден SMSот мастер номер; през интернет чрез облачен виртуален сървър. Дистанционно се настройва и нивото на усилване на микрофона и високоговорителя.

ВНИМАНИЕ: Устройството има всички необходими сертификати и отговаря на "НАРЕДБАТА ЗА БЕЗОПАСНАТА ЕКСПЛОАТАЦИЯ И ТЕХНИЧЕСКИЯ НАДЗОР НА АСАНСЬОРИ" и всички твърдения срещу това са нелоялна търговска практика и целят измама и лични облаги. Може да се използва за всички видове асансьори.

ВНИМАНИЕ: Valcor GSM581 управлява до 128 чипа!!!! Valcor GSM583 управлява до 999 чипа!!! Количествата са неограничени, но комуникаторите се изработват при заявка!

Link , от където можете безплатно да изтеглите приложението Valcor GSM. , с което лесно, удобно и разбираемо за всеки, да програмирате, контролирате и получавате информация за Вашия комуникатор. Комуникацията между приложението и GSM комуникатора се извършва чрез позвъняване и/или SMS.

Цена без ДДС: 133.00лв.
Цена с ДДС: 159.60лв.

Имаме 10 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

ХАРАКТЕРНИ ВЪЗМОЖНОСТИ НА VALCOR GSM581/583:
* Възможност за работа и настройка със SIMкартите на  всички GSM оператори, включително и с особеностите на предплатените им услуги, както и с международни оператори.
*Дистанционно програмиране чрез изпращане на SMS от мастер номера.
* Осем телефона за известяване, контрол и комуникация.
* Три входни програмируеми зони,на които може да се избира начинът на сработване –  чрез NO или чрез  NC към маса.
Аудио канал - Възможност за водене на разговори в обекта, в който се намира комуникаторът (необходимо е да се постави допълнително микрофон и високоговорител). Внимание: Аудио каналът няма защити и трябва да се монтира внимателно
* Един програмируем потребителски изход - вградено реле с контакт 6А/ 240V;
* Потребителски телефони – при позвъняване включват изхода за предварително зададено време; GSM581 работи с до128 броя телефона, а GSM583 работи с до 999 телефона.
* Възможност за двойно захранване – мрежово и акумулатор. Следене на мрежовото захранване
* Възможност за водене на разговори в обекта, в който се намира комуникаторът (необходимо е да се постави допълнително микрофон и високоговорител
* Всички SMS, които се изпращат от комуникатора се композират на момента и отразяват текущото състояние на комуникатора, входове, изходии качество на GSMсигнала.
* Възможност за изпращане на контролен SMS, показващ, че комуникатора се е рестартирал.
* Възможност за едновременно използване като охранителна система, дистанционно управление на уреди и телеметрия.
* Изпращане на контролен SMS, показващ изправността на модула през потребителско зададен период от време.
* Функция за интелигентно следене за наличието на обхват
При настъпила авария бедстващия човек натиска и задържа за предварително настроено време аварийния бутон. Комуникаторът започва да избира първия телефон, записан в паметта му. Телефонните номера за връзка с техниците могат да бъдат до 8 броя. Ако техникът отговори се осъществява разговорна връзка. Ако той не отговори, комуникаторът затваря и започва да избира следващия по ред телефонен номер, докато се свърже с някой.

* Valcor GSM58х може да изпраща информационен SMSза състоянието си на всеки 72 часа (програмируема функция) на контролен номер.
*Дистанционен контрол и управление с SMSна системи за контрол на достъпа BulKey
Tехнически параметри<
Захранващо напрежение – DC12V (min. 10V – max.16V)
Консумиран ток в покой – max.50mA;         
Максимален консумиран ток с включена периферия – 1А
Работна температура - -20°C ~ +60°C;         
Работна влажност- 0~75% (без конденз);               
Клас на защита-IP21v Работни честоти на GSM модула –850/900/1800/1900MHz

Брой Цена без ДДС Цена с ДДС
1 133.00лв. 159.60лв.
3 126.35лв. 151.62лв.
10 119.70лв. 143.64лв.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута