Категории с падащо меню

Модул LEM-T31 за пестене на енергия от климатични системи в хотел

Код: LEM-T31
Описание

Модулът LEM-T31 е създаден с цел пестене на електроенергия от отопление или охлаждане. Подходящ е за използване при климатични системи в хотели.

Принцип на работа: При оставена отворена врата или прозорец, след предварително зададено време, модулът автоматично ще изключи климатика. Целта е да не се хаби енергия в напразни опити за охлаждане или отопление на околната среда.

Модулът има вградена защита от често включване и изключване, чрез защитно време за повторно включване на климатика. За прекъсване работата на климатика се използва нормално затворения контакт на релето, което прави модулът безопасен – при възникване на проблем климатикът ще работи все едно модулът не съществува. Контактната система на релето е за до ~ 250V, максималният ток на комутация за активен товар е 10А. За индуктивен товар, токът на комутация не трябва да надвишава 6А.

 

 

Цена без ДДС: 35.00лв.
Цена с ДДС: 42.00лв.

Имаме 73 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Модулът се захранва с напрежение AC 220V и е в кутия за монтаж DIN шина (35х85х55 мм). Към него се свързва датчик за отворена врата.

Принцип на работа:
- Ако вратата се отвори и затвори в рамките на защитно време за отворена врата, климатикът няма да се изключи.
- Ако вратата се остави отворена, при изтичане на защитно време за отворена врата ще се включи релето, т.е. изключва се климатика.
- Ако вратата е стояла отворена повече от защитното време на климатика след изключването на му (включването на релето на модула), 5 сек. след затварянето й климатикът ще се включи. За да се отчете, че вратата е затворена, тя трябва да остане така 5 сек.
- Ако вратата е стояла отворена по-малко от защитното време на климатика след изключването му (включването на релето на модула), след затварянето й климатикът ще се включи след изтичане на защитното време на климатика

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута