Категории с падащо меню

Нови продукти

Захранващ модул 100-240VAC / 5V/ 12V/ 24V DC за DIN шина

Захранващ модул 100-240VAC / 5V/ 12V/ 24V DC за DIN шина

Цена без ДДС: 30.00лв.
Цена с ДДС: 36.00лв.
Кутия MaticBox 4 за Raspberry Pi 4

Кутия MaticBox 4 за Raspberry Pi 4

-9%
Цена без ДДС: 16.23лв.
Цена с ДДС: 19.48лв.
Каталожна цена: 21.42лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена без ДДС: 16.23лв.
Цена с ДДС: 19.48лв.
Суми без ДДС:
Цена: 16.23лв.
Каталожна цена: 17.85лв.
Отстъпка: 1.62лв. (9.08%)
Модул за защита на акумулатор LPDD

Модул за защита на акумулатор LPDD

Цена без ДДС: 11.50лв.
Цена с ДДС: 13.80лв.

Заключване за дома БулКей ВК190х с чип iButton и моторна брава

Код: BK190x-1
Описание

Електронно заключване с чип тип iButton, вандалоустойчиви четци и моторна брава, невидима от външната страна на вратата. Огромно предимство на моторните брави е, че имат две устойчиви положения, консумират ток само при придвижването между двете положения – отключено/ заключено, а в покой не консумират енергия. Подробна информация как да изберете подходящата заключваща система и брава може да намерите в нашия информационен сайт BULKEY.INFO. 

Електронната заключваща система с електронни ключове iButton БулКей ВК190x включва: Електронна централа, * модул за аварийно отключване, * аварийно захранване(акумулаторът 7Ah е опция ) * външен контактен четец без светодиод модел LRD31, * вътрешен контактен четец със светодиодна индикация модел LRD33, * бутон за отключване от вътрешната страна, * звукова индикация, * мастер ключ, * електронни ключове тип iButton - 3 броя, * дистанционно управление - 1 брой, * подробна документация за монтаж и експлоатация. Електрониката е поместена в метална кутия.

Бравата се избира от Продуктовите опции:
1. BKG314 - за открит монтаж тип греда BKG314. Монтира се от вътрешната страна или на вратата или на касата й.
2. BKS303 - за скрит монтаж с аварийно механично отваряне. Монтира се във вратата.

Продуктови опции

Електромеханична брава:
Акумулатор:
Цена без ДДС: 322.00лв.
Цена с ДДС: 386.40лв.

Имаме 1 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

ВНИМАНИЕ: Преди да изберете модел заключваща система, моля съобразете се със спецификите на системите - възможности на електронната централа, тип на електронния ключ, тип на електронната брава!!! Обърнете внимание и на типа помещение и вида врата, с която то се заключва. Подробна информация как да изберете подходящата заключваща система и брава може да намерите в нашия информационен сайт BULKEY.INFO.  За стабилността и сигурността на заключването са важни освен възможностите на електронната централа, вида на електронната брава и типа на електронния ключ!!! Съобразете се с предимствата и недостатъците на различните видове и класове и изберете най-подходящата за Вас система!!!

1. Висока надеждност и сигурност от механично, електронно или електрическо разбиване
2. Висока вандалоустойчивост
3. Удобство и практичност
4. Дълъг живот
5. Контрол на достъп
6. Управление на неопределен брой брави само с един електронен ключ
7. Проследяване на събитията и достъпа до системата

ПРЕДИМСТВА НА ЕЛЕКТРОННИТЕ КЛЮЧОВЕ:
Електронните ключове могат да бъдат изтривани, временно забранявани или разрешавани за работа в системата. Ако един ключ е изтрит или забранен от паметта на системата, то той неможе да оперира с нея. Всички операции свързани със записване на нов ключ, изтриване на ключ, временна забрана на ключ, контрол на системата, се осъществяват от собственика, чрез мастер ключ. Мастер ключът е главен, единствен ключ за системата, чрез който тя се управлява. Той не може да бъде изтрит. Електронните ключове позволяват един и същи ключ да бъде програмиран да отключва много брави. Това ще Ви позволи вместо тежката връзка с ключове, да носите и оперирате само с един електронен ключ и в същото време да се чувствате защитени. Ако загубите даден електронен ключ, единственото нещо, което е необходимо да направите е да минете през бравите, които той отключва, да го изтриете и на негово място да запишете нов. Това е възможно, тъй като всеки електронен ключ е с уникален, различен код и бравата помни кодовете на всички ключове, които имат достъп до нея. Чрез ползването на електронни заключващи системи не се нуждаете от техници, сервизни работници или ключари, Вие сами управлявате заключващата система.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти