Категории с падащо меню

Нови продукти

Кутия MaticBox 4 за Raspberry Pi 4

Кутия MaticBox 4 за Raspberry Pi 4

-9%
Цена без ДДС: 16.23лв.
Цена с ДДС: 19.48лв.
Каталожна цена: 21.42лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена без ДДС: 16.23лв.
Цена с ДДС: 19.48лв.
Суми без ДДС:
Цена: 16.23лв.
Каталожна цена: 17.85лв.
Отстъпка: 1.62лв. (9.08%)
Модул за защита на акумулатор LPDD

Модул за защита на акумулатор LPDD

Цена без ДДС: 11.50лв.
Цена с ДДС: 13.80лв.
Raspberry Pi 4 Model B HDMI Кабел 2м

Raspberry Pi 4 Model B HDMI Кабел 2м

Цена без ДДС: 12.00лв.
Цена с ДДС: 14.40лв.

Криптирано електронно заключване на врата с чип iButton БулКей ВК519x и брава тип: насрещник, болт или електромагнит

Код: BK519x-1
Описание

Подробна информация как да изберете подходящата заключваща система и брава може да намерите в нашия информационен сайт BULKEY.INFO.

Комплектът на електронната заключваща система БулКей ВК519x включва:
- криптирана автономна система BKU519
- контактен вандалоустойчив четец за вграждане със светодиодна индикация, модел LRD34
- захранващ блок 220/12V 2А, букса за захранването,
- мастер ключ,

- Брава, която се избира от "Продуктови опции":
1. Eлектромагнитна брава тип Болт ВКВ100, бутон за отключване от вътрешната страна, монтажна планка за бутона,
2. Eлектромагнит EMB300, L планка за врати, отварящи се навън, бутон за отключване от вътрешната страна, монтажна планка за бутона,
3. Eлектромагнит EMB300, LZ планка за врати, отварящи се навътре, бутон за отключване от вътрешната страна, монтажна планка за бутона,
4. Eлектромагнитен насрещник тип Fail Security,
5. Eлектромагнитен насрещник тип Fail Safe,

• Потребителските електронни ключове не са включени в комплекта! Те се поръчват отделно, в зависимост от индивидуалните нужди на всеки клиент. Подробности и цени за електронните криптирани  чипове тип iButton може да разгледате тук: КРИПТИРАН iButton

Продуктови опции

Брава:
Цена без ДДС: 93.75лв.
Цена с ДДС: 112.50лв.

Имаме 19 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Подходяща е за заключване на общи входни врати, домове, офиси; за алуминиеви и метални врати. От външната страна вратата се отваря чрез електронен ключ, а от вътрешната - чрез натискане на бутон за брави тип Fail safe електромагнит EMB300, болт BKB100 или чрез натискане на дръжка за електромагнитен насрещник Fail security.

В отговор на безконтролното копиране на чипове и желанието на клиентите ни това да се прекрати, проектирахме и изработихме криптираните системи. Криптираните ключове, работещи с BulKey BKU519, са с 128 битов динамичен код и са с изключително добро съотношение цена/ защита и предпазва ключа от копиране чрез стандартните устройства за копиране. Те са подходящи за контрол на достъпа за врати на сгради и асансьори. Предимство е, че могат да се използват и към стандартни некриптирани системи, което позволява един ключ да се използва за много и различни устройства.

Системата е изключително вандалоустойчива (четецът е метален), с множество защити (включително и от електрошокова палка). Използва се за контрол на достъп и управление на електронни брави, различни електрически устройства (блокировки в автомобили, управление на централно заключване на автомобили, включване и изключване на производствени линии и други), контрол на достъпа в асансьори и други. Има вградена звукова индикация.

Чрез кабелни форми, от едната страна на контролерът са изведени четецът LRD34 и светлинната индикация, а от другата – входовете и изходите за управление, звукова индикация, програмиране, захранването, изход за връзка с компютър. Системата е с множество защити, памет за събития и микро размери. Има изключително улеснен монтаж, поддръжка и програмиране.

 

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти