Категории с падащо меню

GSM аларма Valcor GSM50

Код: GSM50A | Оценка: Оценка: 10
Описание

GSM комуникатор Valcor GSM50  намира приложение като аларма за домове, офиси, гаражи, магазини, вили, машини и други. Управлява се локално (чрез бутон, дистанционно управление или ключ) и дистанционно чрез изпращане на SMS или чрез позвъняване без таксуване. Устройството представлява GSM комуникатор с вграден GSM модем и релеен изход за управление на сирена.

Комуникаторът е фабрично програмиран с настройки за самостоятелна аларма. Необходимо е САМО да поставите валидна СИМ карта и да въведете телефонните номера

Комуникацията с GSM комуникатора се извършва чрез позвъняване и/или SMS.

 

  • Тегло: 0.200 кг
Цена без ДДС: 86.00лв.
Цена с ДДС: 103.20лв.

Имаме 20 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания
Технически параметри
1. GSM модул – 850/900/1800/1900 MHz
2. Захранващо напрежение 
За 12V версия – 12V DC (12V ) (min. 10V – max.14.4V), препоръчително е да осигурява 2 А ток.
За аварийно захранване може да се включи оловно киселинен 12V акумулатор с максималния капацитет до 7Ah. В този случай основното захранване трябва да е стабилизирано в обхвата 13.3VDC-14.0VDC/ 2A.
3. Консумиран ток в покой – max. 50mA
4. Максимално консумиран ток - 2 А
5. Работна температура - -20°C ~ +40°C
6. Работна влажност – 0~75% без конденз
7. Максимални параметри на контактите на вграденото реле – 6A / 250VAC
8. Размери – 75 /57 /30мм. 

GSM комуникаторът може да се използва като самостоятелна охранителна система, като първи вход се използва за включване и изключване чрез бутон или дистанционно управление. Охраната може да се включва и изключва чрез изпращане на SMS или чрез позвъняване без таксуване. Когато охраната е включена, комуникаторът следи зоните и при задействането им извършва комуникация – позвъняване и/ или изпращане на информационен SMSна програмираните телефони. Когато охраната е изключена, комуникаторът няма да следи промяната на състоянието на зоните. По този начин комуникаторът може да охранява различни обекти – автомобили, домове, вили, машини и други. Може да изберете типа на охраняваните зони – нормално затворени (като за домашна охрана) или нормално отворени (като за автоаларма). Има възможност да се свърже светодиод, който да мига когато е включена охраната. GSM50 извършва комуникация само при алармени събития. Релейният изход на комуникатора се използва за включване на сирена при алармено събитие.

 За ползването на GSM комуникатора се заплаща само таксата за реално извършената комуникация (разговори или SMS) от комуникатора към известяваните телефони, по тарифата на съответния мобилен оператор, към който сте си взели SIM карта.

Телефонните номера, които управляват комуникатора могат да се записват, изтриват и променят във всеки един момент дистанционно, чрез изпращане на команден SMS към модула от главния (мастер) номер, записан в комуникатора.  Има възможност за улеснено програмиране на мастер номера с позвъняване или със SMS. Във всеки един момент, можете ако желаете да промените настройките на комуникатора да му изпратите програмиращ SMS от главния телефон.

GSM комуникаторът работи с един главен и 3 потребителски телефонни номера. Има 5 входни зони, от които 4 потребителски зони и една алармена зона; 1 програмируем изход; дистанционно програмиране, контрол и управление чрез SMS-и, памет за събития и много други.

Окомплектовката на комуникатора включва: модул в пластмасова кутия, антена, кабел за връзка, букса за захранване, подробни описания за експлоатация и схеми за монтаж! Основните размери на кутията, в която е поместен модула са: ширина - 57 мм, дължина - 76 мм, височина - 30 мм.

Аксесоари за Valcor GSM50:

1.Информационен светодиод. Вижте тук: GSM_LED
2. Бутон - за включване и изключване на алармата. Вижте тук: Бутон метален
3. Сирена. Вижте тук: Сирена
4. Бутон с вграден светодиод. Вижте тук:  LED бутон
5. Датчик за врата / прозорец. Вижте тук: Датчик за врата
6. Обемен датчик за движение. Вижте тук: Датчик за движение
7. Захранващ модул. Вижте тук: PWR12
8. Кабелна форма за свързване с акумулатор. Вижте тук: CON ACC
9. Изнесена антена. Вижте тук: GSM антена

от Гост, 02 Сеп 2014

Super !!

Брой Цена без ДДС Цена с ДДС
1 86.00лв. 103.20лв.
10 81.70лв. 98.04лв.
20 77.40лв. 92.88лв.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти