Категории с падащо меню

Нови продукти

Кутия MaticBox3 за Raspberry Pi3 и ASUS

Кутия MaticBox3 за Raspberry Pi3 и ASUS

Цена без ДДС: 17.85лв.
Цена с ДДС: 21.42лв.
DC5V безчетков вентилатор 25х25х10 мм

DC5V безчетков вентилатор 25х25х10 мм

Цена без ДДС: 6.50лв.
Цена с ДДС: 7.80лв.

GSM аларма Valcor GSM50

Код: GSM50A | Оценка: Оценка: 10
Описание

GSM аларма Valcor GSM50  е произвoдство на фирма LESI. Предназначен е за охрана на домове, офиси, гаражи, магазини, вили, машини, автомобили и други. Управлява се локално (чрез бутон, дистанционно управление или ключ) и дистанционно чрез изпращане на SMS или чрез позвъняване без таксуване. Устройството представлява GSM комуникатор с вграден GSM модем и релеен изход за управление на сирена.

Комуникаторът е фабрично програмиран с настройки за самостоятелна аларма. Необходимо е САМО да поставите валидна СИМ карта и да въведете телефонните номера

Комуникацията с GSM комуникатора се извършва чрез позвъняване и/или SMS. 

Link , от където можете безплатно да изтеглите приложението Valcor GSM. Безплатното Android приложение VALCOR GSM позволява да управлявате комуникаторите Valcor лесно и интуитивно.

 

Цена без ДДС: 86.00лв.
Цена с ДДС: 103.20лв.

Имаме 36 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

ОПИСАНИE И СХЕМA МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ В МЕНЮ "ИЗТЕГЛЯНИЯ"

GSM комуникаторът може да се използва като самостоятелна охранителна система, като първи вход се използва за включване и изключване чрез бутон или дистанционно управление. Охраната може да се включва и изключва чрез изпращане на SMS или чрез позвъняване без таксуване. Когато охраната е включена, комуникаторът следи зоните и при задействането им извършва комуникация – позвъняване и/ или изпращане на информационен SMSна програмираните телефони. Когато охраната е изключена, комуникаторът няма да следи промяната на състоянието на зоните. По този начин комуникаторът може да охранява различни обекти – автомобили, домове, вили, машини и други. Може да изберете типа на охраняваните зони – нормално затворени (като за домашна охрана) или нормално отворени (като за автоаларма). Има възможност да се свърже светодиод, който да мига когато е включена охраната. GSM50 извършва комуникация само при алармени събития. Релейният изход на комуникатора се използва за включване на сирена при алармено събитие.

 За ползването на GSM комуникатора се заплаща само таксата за реално извършената комуникация (разговори или SMS) от комуникатора към известяваните телефони, по тарифата на съответния мобилен оператор, към който сте си взели SIM карта.

Телефонните номера, които управляват комуникатора могат да се записват, изтриват и променят във всеки един момент дистанционно, чрез изпращане на команден SMS към модула от главния (мастер) номер, записан в комуникатора.  Има възможност за улеснено програмиране на мастер номера с позвъняване или със SMS. Във всеки един момент, можете ако желаете да промените настройките на комуникатора да му изпратите програмиращ SMS от главния телефон.

GSM комуникаторът работи с един главен и 3 потребителски телефонни номера. Има 5 входни зони, от които 4 потребителски зони и една алармена зона; 1 програмируем изход; дистанционно програмиране, контрол и управление чрез SMS-и, памет за събития и много други. Комуникаторът се захранва с 12V постоянно напрежение. Консумация на комуникатора: постоянната консумация на ток при отворени входни зони е до 20mA; при окъсени входни зони - до 35 mA; при сработило реле - до 100 mA; пикова консумация - 1А. Предимство е широкият температурен диапазон, в който работи (от -20 до + 60 градуса Целзий) и стабилната и надеждна работа благодарение на вградения GSM.

Окомплектовката на комуникатора включва: модул в пластмасова кутия, антена, кабел за връзка, букса за захранване, подробни описания за експлоатация и схеми за монтаж! Основните размери на кутията, в която е поместен модула са: ширина - 57 мм, дължина - 76 мм, височина - 30 мм.

Аксесоари за Valcor GSM50:

1.GSM LED- информационен светодиод. Вижте тук: GSM_LED
2. Бутон - за включване и изключване на алармата. Вижте тук: Бутон метален
3. Сирена. Вижте тук: Сирена
4. Бутон с вграден светодиод. Вижте тук: GSM бутон
5. Датчик за врата / прозорец. Вижте тук: Датчик за врата
6. Обемен датчик за движение. Вижте тук: Датчик за движение
7. Захранващ модул. Вижте тук: PWR1220
8. Кабелна форма за свързване с акумулатор. Вижте тук: CON ACC
9. Изнесена антена. Вижте тук: GSM антена

GSM аларма Valcor GSM50-комплект. Вижте тук: GSM50 аларма-комплект

ХАРАКТЕРНИ ВЪЗМОЖНОСТИ НА VALCOR GSM50:

1. Съвместимост с всякакви SIM карти и мобилни оператори

2. Пет входни зони, разпределени както следва:
Една алармена зона с висок приоритет, на която може да се избира начинът на сработване -  по маса или напрежение DC12V,чрез нормално отворен контакт -NO или чрез  нормално затворен контакт -NC. Тази зона може да се използва и като контролна зона за включване и изключване на следенето на останалите зони.
Четири потребителски зони с общо предназначение, които могат да се настройват за сработване - нормално отворен контакт към маса; нормално затворен контакт към маса. Една от тези зони може да се ползва за следене на захранване.

Два режима на работа, както следва:

Режим 0 :

Телеметрия, контрол и управление. При активно ниво на която и да е от зоните, комуникаторът звъни на всички програмирани телефонни номера и/или изпраща SMSс текущото състояние. Активното ниво на зона 1 може да се избере да бъде по маса или напрежение, а на зони 2, 3, 4, 5 – активното ниво е по маса. Изход – вградено реле, което може да се командва с SMSили с позвъняване без таксуване!

Свързване към алармена система. Зона 1 следи сирената на алармата при подаване на алармено ниво (нормално отворен или затворен контакт към маса или напрежение). При задействане на зоната, комуникаторът звъни на всички програмирани телефони и/или изпраща SMSс текущото състояние. Зони 2, 3, 4, 5 следят текущото състояние на датчиците, но при задействането им няма да последва комуникация. Аларменото им ниво може да избира - при подаване на маса или отпадане на маса. Зона 5 може да се конфигурира да следи основното захранване на алармата или статуса й, при промяна състоянието на зоната се изпраща SMSс текущото състояние на комуникатора до всички програмирани телефони без позвъняване.

Управление на камини, климатици или други уреди, телеметрия и контрол. Релейният изхода на комуникатора се ползва за дистанционно управление на уред чрез SMSили позвъняване без таксуване! Релето може да се управлява чрез натискане на бутон или ключ, свързан към Зона 1. На зона 5 може да се свърже светодиод, който да мига когато релето е включено. Така можете да управлявате уреда локално и дистанционно като имате визуална индикация за състоянието. Зона 4 може да се ползва за следене на захранване или състояние, като при промяна на състоянието на зоната ще се изпрати SMSдо всички телефони, без да има позвъняване. Зоните, които не се ползват със специфични функции, могат да се ползват следене и контрол на процеси и състояния, като известяват с SMSи позвъняване. Може да избирате активните нива на зоните. (активното ниво се избира между отпадане или подаване на маса)

Режим 1 – Комуникаторът работи като самостоятелна охранителна система. Зона 1 се ползва за включване и изключване на охраната (с ключ или бутон). Включването и изключването на охраната може да се прави и дистанционно чрез SMSили  чрез позвъняване без таксуване. В охрана, при задействане на която и да е от останалите зони, комуникаторът ще звъни на оторизираните за това телефони и/или изпраща SMSс текущото състояние. Може да избирате активното ниво на зони 2, 3, 4, 5 да е NO  или NC по маса. В този режим има входно закъснение от 8сек.при задействане на зоните. Можете да ползвате зона 5 като изход статус и да включите към нея светодиод който ще мига когато е включена охраната. След включване в охрана имате 10 сек. изходно закъснение преди да се поемат зоните под охрана. Изход – вградено реле, което може да се ползва за включване на сирена или за независимо управление на някакъв уред.

5. Един програмируем потребителски изход

Изходът е вградено реле с контакт 6А/ 240V;  Управление чрез SMS – включване, изключване, включване по зададено време от 1s до 255s. Управление чрез позвъняване без таксуване - включване, изключване, включване по зададено време от 1s до 255s.

6. Четири телефона за известяване, контрол и комуникация
Един главен телефонен номер и три потребителски телефонни номера;
Главният телефон препрограмира комуникатора и извършва служебни функции, чрез изпращане на SMS
7. Избор на тип комуникация – само позвъняване, само SMS, и двете.
8. Изискване за текущото състояние на комуникатора (статус) – при позвъняване от програмираните телефони, комуникаторът ще върне информационен SMS с текущото състояние на зоните
9. Изпращане на контролен SMS на главния телефонен номер, показващ изправността на модула през потребителско зададен период от време.
10. Възможност за охрана без алармена система
11. Програмиране чрез изпращане на SMS за дистанционно програмиране от главния телефон;
12. Интелигентно следене за наличието на обхват - значително е подобрена работата на комуникатора при използването му в подвижни обекти (автомобили), в роуминг и на места с кртичен обхват;
13. Информация за нивото на обхвата чрез информационния светодиод и в SMS-ите с информация за състоянието;
14. Допълнителна функция, позволяваща, независимо от избрания режим на работа, при позвъняване от какъвто и да е телефон (неоторизиран), да се управлява вграденото реле за предварително програмирано време (ако функцията е изключена, комуникаторът няма да управлява релето след позвъняване от неоторизирани телефонни номера).

от Гост, 02 Сеп 2014

Super !!

Брой Цена без ДДС Цена с ДДС
1 86.00лв. 103.20лв.
10 81.70лв. 98.04лв.
20 77.40лв. 92.88лв.
Файл Информация
GSM Valcor сертификат [PDF, 206.16 KB]
GSM50_аларма [PDF, 507.97 KB]

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута