Категории с падащо меню

Нови продукти

Кутия MaticBox 4 за Raspberry Pi 4

Кутия MaticBox 4 за Raspberry Pi 4

-9%
Цена без ДДС: 16.23лв.
Цена с ДДС: 19.48лв.
Каталожна цена: 21.42лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена без ДДС: 16.23лв.
Цена с ДДС: 19.48лв.
Суми без ДДС:
Цена: 16.23лв.
Каталожна цена: 17.85лв.
Отстъпка: 1.62лв. (9.08%)
Модул за защита на акумулатор LPDD

Модул за защита на акумулатор LPDD

Цена без ДДС: 11.50лв.
Цена с ДДС: 13.80лв.
Raspberry Pi 4 Model B HDMI Кабел 2м

Raspberry Pi 4 Model B HDMI Кабел 2м

Цена без ДДС: 12.00лв.
Цена с ДДС: 14.40лв.

Дистанционно управление на електроуреди Valcor GSM50

Код: GSM50 remote control
Описание

GSM комуникаторът Valcor GSM50 може да се използва за дистанционно управление на печки камини, котли, климатици или други уреди, телеметрия и контрол чрез SMS или позвъняване без таксуване. Устройството е с вграден GSM модем и реле за управление на уреда, в което единствено трябва да се постави СИМ карта (без ПИН код) на някой от мобилните оператори. Релето може да се управлява и локално (на място) чрез натискане на бутон. Може да се свърже информационен светодиод ,който да мига когато релето е включено. По този начин безплатно и колкото пъти искате може да включвате и изключвате дистанционно камина, котел, климатик, бойлер и други уреди. Във всеки един момент може да изпратите команден SMS, с който еднозначно да наредите на комуникатора какво да направи. Чрез потребителските входове на комуникатора може да следите състоянието на определени параметри (спиране на захранването в обекта; опасност от замръзване чрез термодатчик; аварийно състояние на уреда, ако той има такъв изход и други) и да получите известяване при промяната им. Може да включите памет на състоянието на изхода на комуникатора и охраната - тази функция е важна ако искате комуникатора да помни състоянието си при спиране на захранването и при възстановяване след това (без да ползвате акумулатори).

Комуникаторът е фабрично програмиран с настройки за управление на електроуреди. Необходимо е САМО да поставите валидна СИМ карта и да въведете телефонните номера

  • Тегло: 0.500 кг
Цена без ДДС: 86.00лв.
Цена с ДДС: 103.20лв.

Имаме 3 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Окомплектовката на комуникатора включва: модул в пластмасова кутия, антена, кабел за връзка, букса за захранване, подробни описания за експлоатация и схеми за монтаж! Основните размери на кутията, в която е поместен модула са: ширина - 57 мм, дължина - 76 мм, височина - 30 мм.

Комуникаторът следи за качеството на GSM сигнала (обхват), което позволява при монтажа да се намери най-подходящото му място. Телефонните номера, които управляват комуникатора могат да се записват, изтриват и променят във всеки един момент дистанционно, чрез изпращане на команден SMS към модула от главния (мастер) номер, записан в комуникатора. Има възможност за улеснено програмиране на мастер номера с позвъняване или със SMS. Във всеки един момент, ако желаете да промените настройките на комуникатора, като му изпратите програмиращ SMS от главния телефон.

Комуникацията с GSM комуникатора се извършва чрез позвъняване и/или SMS.

Принцип на работа: ;
- При натискане на бутона може локално (на място) да превключвате релето.
- При позвъняване на един от четирите номера към комуникатора, той  ще даде сигнал заето, ще превключва дистанционно релето и ще изпраща SMS със състоянието му – включено / изключено
- При включено реле информационният светодиод мига и дава визуална информация за състоянието на релето.
- Комуникаторът ще изпраща SMS с текущото състояние до главният номер при рестартиране (например след спиране на захранването).
- При рестартиране комуникатора ще възстанови състоянието на изхода такова каквото е било преди изключването. Тази функция е важна ако искате комуникатора да помни състоянието си при спиране на захранването и при възстановяване (без да ползвате акумулатори).
- Ако за последните 168 часа не е извършена комуникация с модула, той сам ще инициира такава, чрез изпращане на информационен SMS на главния телефонен номер.
Приложение на комуникатора за дистанционно управление на врати:

Устройството е изключително подходящо за дистанционно управление на врати. Релето на комуникатора се свързва директно към електронната брава или към електронната заключващата система. Чрез позвъняване на комуникатора без таксуване се отключва бравата за предварително зададено време (програмируемо между 1 и 255 секунди), след което се заключва.

Tехнически параметри

1. Захранващо напрежение:   DC12V (min. 10V – max. 16V)
2. Консумиран ток в покой:   max.50mA. 
3. Работна температура:            -20°C ~ +40°C
4. Работна влажност:                 0~75%(без конденз)
5. Работна честота:                    900/1800 Mhz
6. GSM Антена в комплекта:    3dB. 
7. Максимални параметри на контактите на вграденото реле – 6A / 250VAC

Брой Цена без ДДС Цена с ДДС
1 86.00лв. 103.20лв.
10 81.70лв. 98.04лв.
20 77.40лв. 92.88лв.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти