Категории с падащо меню

Нови продукти

Кутия MaticBox3 за Raspberry Pi3 и ASUS

Кутия MaticBox3 за Raspberry Pi3 и ASUS

Цена без ДДС: 17.85лв.
Цена с ДДС: 21.42лв.
DC5V безчетков вентилатор 25х25х10 мм

DC5V безчетков вентилатор 25х25х10 мм

Цена без ДДС: 6.50лв.
Цена с ДДС: 7.80лв.

GSM модул за безплатно управление на уреди PWRU_GSM50

Код: PWRU_GSM50U
Описание

Mодулът PWRU_GSM50 е предназначен за дистанционно управление на камини, котли, климатици, радиатори или други уреди, телеметрия и контрол чрез SMS или позвъняване без таксуване.
Окомплектовката на модула включва: кутия, GSM комуникатор, антена, бутон с вграден светодиод, адаптор за DC12V, контактор 5kW, захранващ кабел за ~220 V - 1.5м., контакт за включване на електроуредa, 2-ри контакт, към който може чрез допълнителен контакторен модул PWRE да включвате втори електроуред едновременно с първия.

Цена без ДДС: 208.33лв.
Цена с ДДС: 250.00лв.

Имаме 10 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Дистанционното управление се осъществява от мобилният GSM комуникатор Valcor GSM50 с вграден GSM модем и реле за управление на контактора. В комуникатора единствено трябва да се постави 2G или 3G СИМ карта на някой от мобилните оператори, включително и чуждестранни.
Модулът може да се управлява и локално (на място) чрез натискане на бутон с вграден светодиод, който мига когато релето е включено. Бутонът е изведен на кутията. По този начин безплатно и колкото пъти искате може да включвате и изключвате дистанционно камина, котел, климатик, бойлер и други уреди. Във всеки един момент може да изпратите команден SMS, с който еднозначно да наредите на комуникатора какво да направи. Чрез потребителските входове на комуникатора може да следите състоянието на определени параметри (спиране на захранване 220 V в обекта; опасност от замръзване чрез термодатчик; аварийно състояние на уреда, ако той има такъв изход и други) и да получите известяване при промяната им. Може да включите памет на състоянието на изхода на комуникатора -тази функция е важна ако искате комуникатора да помни състоянието си при спиране на захранването и при възстановяване след това (без да ползвате акумулатори).

Телефонните номера, които управляват комуникатора могат да се записват, изтриват и променят във всеки един момент дистанционно, чрез изпращане на команден SMS към модула от главния (мастер) номер, записан в комуникатора. Във всеки един момент, ако желаете да промените настройките на комуникатора, като му изпратите програмиращ SMS от главния телефон.

За ползването на GSM комуникатора не е необходимо да се заплащат каквито и да е допълнителни месечни такси, освен таксата за реално извършената комуникация (разговори или SMS) от комуникатора към известяваните телефони, по тарифата на съответния мобилен оператор, към който сте си взели SIM карта. Тъй като управлението на уреда е чрез позвъняване, то не струва пари.

Технически данни:
- Номинално захранващо напрежение – ~ 220V
- Максимален товарен ток на комутация – 15 А (3kW)
- Температурен диапазон - от -20 до + 60 градуса Целзий
- Консумация на комуникатора: постоянната консумация на ток при отворени входни зони е до 20mA; при окъсени входни зони - до 35 mA; при сработило реле - до 100 mA; пикова консумация - 1А.
- общи габаритни размери на модула - дължина 190 мм, ширина 200 мм, височина 110 мм

ХАРАКТЕРНИ ВЪЗМОЖНОСТИ НА VALCOR GSM40:
1. Съвместимост с всякакви SIM карти и мобилни оператори
2. Пет входни зони, разпределени както следва:
Една алармена зона с висок приоритет, на която може да се избира начинът на сработване – при подаване на маса; при отпадане на маса; при подаване на напрежение до 12V; при отпадане на напрежение до 12V. Тази зона може да се използва и като контролна зона за включване и изключване на следенето на останалите зони.
Четири потребителски зони с общо предназначение, които могат да се настройват за сработване - при подаване на маса; при отпадане на маса. Една от тези зони може да се ползва за следене на захранване.

Файл Информация
GSM40 уред описание [PDF, 0 B]
GSM-GPS сравнителна таблица [PDF, 132.2 KB]

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута