Категории с падащо меню

Нови продукти

Безчетков Издухващ Вентилатор 5V 4010 – 5000 об/м.

Безчетков Издухващ Вентилатор 5V 4010 – 5000 об/м.

Цена без ДДС: 10.00лв.
Цена с ДДС: 12.00лв.
MaticControl Крипто Модул за Raspberry Pi

MaticControl Крипто Модул за Raspberry Pi

Цена без ДДС: 7.00лв.
Цена с ДДС: 8.40лв.
Алуминиев радиатор за Raspberry Pi

Алуминиев радиатор за Raspberry Pi

Цена без ДДС: 2.40лв.
Цена с ДДС: 2.88лв.

Дистанционно отключване и управление на закл.система BKU - Valcor GSM521 - 128/ 999 потребителя

Код: GSM521 | Оценка: Оценка: 10
Описание

Подробна информация как да изберете подходящата заключваща система и брава може да намерите в нашия информационен сайт BULKEY.INFO.

GSM комуникаторът Valcor GSM521 е с вграден GSM за дистанционно управление на най-новото поколение системи за контрол на достъпа с чипове Bulkey с SMS-и, като:
- дистанционно записване, изтриване, забраняване и разрешаване на потребителските ключове,
- дистанционнс промяна на настройките и други.
GSM комуникаторът Valcor GSM521 е с възможност за записване на до 128 потребителски телефонни номер и Ви дава възможност още:
1. Да разрешавате работата на бутоните в кабината чрез безплатно позвъняване към комуникатора от записаните мобилни и стационарни телефони на редовните платци, и да се избегне и досадното посрещане и изпращане на гости, които нямат ключ за асансьора.
2. Безплатно дистанционно отключване на врата, чрез вграденото реле, чрез безплатно позвъняване към комуникатора от записаните потребителски номера, когато е свързан със система за контрол на достъпа BulKey за входна врата. Така комуникаторът може да се използва вместо домофони
В комуникатора се записват един главен (на собственика, домоуправителя) и до седем подчинени номера, които могат изпращат командни SMS и включват изхода, ако имат права. Потребителските телефони (до 128 бр.) могат при позвъняване САМО да включват изхода за предварително зададено време.
Потребителските номера се записват чрез изпращане на SMS или чрез компютър.  В програмиращия SMS могат да се запишат до 160 символа, така че с един SMS могат да се програмират, сменят или изтриват до 8 потребителски телефонни номера едновременно.

GSM комуникатор Valcor GSM541 е с възможност за записване на до 999!!! Моделът на комуникатора (броя абонати) изберете от Продуктови ОПЦИИ!

Продуктови опции

Брой Потребители:
Цена без ДДС: 123.00лв.
Цена с ДДС: 147.60лв.

Имаме 5 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Предимства:
- Бърз и лесен дистанционен контрол на потребителските ключове в системата за контрол на достъпа:
- в един SMS могат да се запишат и изпратят голям брой команди към системата за контрол на достъп BulKey, която е свързана с комуникатора Valcor GSM521. Така собственикът, домоуправителят или упълномощено лице, без да има нужда да е на адреса или да отиде до системата, може управлява дистанционно с SMS-и единични или множество потребителски ключове, да променя настройки на системата.
Комплектът включва:
Модул в пластмасова кутия с размери - 57 мм, дължина - 76 мм, височина - 30 мм.  
Кабел за връзка на входовете,
Букса за захранване,
Антена 3dB,
Документация за експлоатация, монтаж и програмиране.

Tехнически параметри

Захранващо напрежение – DC12V (min. 10V – max. 16V)
Консумиран ток в покой – max.50mA. Типично –20 mA
Работна температура - -20°C~ +60°C
Работна влажност - 0~75% (без конденз) 

ХАРАКТЕРНИ ВЪЗМОЖНОСТИ:
1.  Възможност за работа и настройка със SIM картите на  всички GSM оператори в Българиявключително и с особеностите на предплатените им услуги– с времеви и функционални параметри, както и с международни оператори.Устройството отговаря на европейските стандарти за GSM комуникация.
2. Три входни зони, разпределени както следва:
- Една алармена зона с висок приоритет, на която може да се избира начинът на сработване: по маса или напрежение DC12V, чрез нормално отворен контакт-NOили чрез  нормално затворен контакт-NC. Тази зона може да се използва и като контролна зона за включване и изключване на следенето на останалите зони.
- Две потребителски зони, на които може да се избира начинът на сработване –  чрез NO или чрез  NC към маса. Една от тези зони може да се използва за следене на захранване;
3. Всяка зона е програмируема, както следва:
Настройка на активното ниво на сработване; Получаване на информация от зоните при всяко тяхно състояние – активно или неактивно (в зависимост от програмировките); Потребителско надписване името на зоните; Памет за алармени събития от всяка зона – памет за 32 събития; Непрекъснат контрол на състоянието на зоните; Различна настройка за известяване от всяка зона за всеки телефон; Индивидуална настройка на начина и метода за следене и изписване на всяка входна зона по отделно в информационния SMS; Избор на комбинация от състояния на входните зони като условие за комуникация. Избор на приоритет на първа зона и памет на зоните при комуникация.
4. Един програмируем потребителски изхода - Изходът е вградено реле с контакт 6А/ 240V;
Управление чрез позвъняване или SMS от главния телефон; Програмиране начина и времето на задействане на изхода; Потребителско надписване името на изхода; Гъвкава потребителска настройка на начина, по който ще се дава информацията за състоянието на изхода.
5. Главен телефон за известяване, контрол и комуникация- препрограмира комуникатора, извършва служебни функции, записва и изтрива потребителски номера, чрез изпращане на SMS
6. Три подчинени телефона за известяване, контрол и комуникация
7. Потребителски телефони– при позвъняване включват изхода за предварително зададено време;
GSM52x работи с до 128 броя телефонни номера, а GSM54x работи с до 999 телефонни номера.
8. Памет за събития и състояния на комуникатора. Програмиране в коя зона, кое събитие да се запомни; Запомняне на дата и час на събитието; Размер на паметта – последните 32 събития; Контрол на достъпа до паметта.
9. Изпращане на контролен SMS, показващ изправността на модула през потребителско зададен период от време.
10. Дистанционно програмиране чрез изпращане на SMS или с компютър чрез специализиран кабел за данни
11. Възможност за изпращане на командни SMS от главния телефон.
12. Възможност за използване като охранителна система, дистанционно управление на бариери, врати, уреди и телеметрия.
13. Функция за интелигентно следене за наличието на обхват
14.Дистанционен контрол и управление с SMS на системи за контрол на достъпа BulKey

Брой Цена без ДДС Цена с ДДС
1 123.00лв. 147.60лв.
3 116.85лв. 140.22лв.
10 110.70лв. 132.84лв.
Файл Информация
Comp_GSM [PDF, 221.89 KB]

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти