Категории с падащо меню

Нови продукти

Кутия MaticBox3 за Raspberry Pi3 и ASUS

Кутия MaticBox3 за Raspberry Pi3 и ASUS

Цена без ДДС: 17.85лв.
Цена с ДДС: 21.42лв.
DC5V безчетков вентилатор 25х25х10 мм

DC5V безчетков вентилатор 25х25х10 мм

Цена без ДДС: 6.50лв.
Цена с ДДС: 7.80лв.

Дистанционно гасене на двигатели Valcor GSM50

Код: GSM50DM
Описание

За джетове, моторници, АТВ и други моторни средства. Може да се ползва за дистанционно гасене на двигатели.
Комуникаторът Valcor GSM50 разполага с 5 входни зони, един релеен изход, четири режима на работа, управление на изхода чрез командни SMS или позвъняване без таксуване, дистанционно програмиране на комуникатора чрез SMSи. За ползването на GSM комуникатора не е необходимо да се заплащат каквито и да е допълнителни месечни такси, освен таксата за реално извършената комуникация (разговори или SMS) от комуникатора към известяваните телефони, по тарифата на съответния мобилен оператор, към който сте си взели SIM карта.

Цена без ДДС: 76.00лв.
Цена с ДДС: 91.20лв.

Имаме 22 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Окомплектовката на комуникатора включва: модул в пластмасова кутия, антена, кабел за връзка, букса за захранване, подробни описания за експлоатация и схеми за монтаж! Основните размери на кутията, в която е поместен модула са: ширина - 57 мм, дължина - 76 мм, височина - 30 мм.

Valcor GSM50 може да се програмира изцяло със SMS-и, релето може да се управлява с позвъняване без таксуване, има изход за светодиод показващ статуса на релето или охраната, в режим на охрана релето може да управлява сирена, има режим за дистанционно управление на уреди и много други функции и подобрения.
Мобилният GSM комуникатор Valcor GSM50 е универсална интелигентна система с вграден GSM,с която може дистанционно да се наблюдават състоянието на алармени и климатични системи, помещения, електроуреди в бита, комуникационно оборудване, производствени процеси и други, както и да управлявате външни за модула устройства (програмируем изход), може да се ползва и като самостоятелна GSM алармена система. За ползването на GSM комуникатора се заплаща само таксата за реално извършената комуникация (разговори или SMS) от комуникатора към известяваните телефони, по тарифата на съответния мобилен оператор, към който сте си взели SIM карта.

 Програмирането на комуникатора се извършва чрез SMS. След програмирането настройките се запомнят в паметта на комуникатора и той е независим от SIM картата (тя може да се заменя, без това да оказва влияние на настройките). Valcor GSM 40 е с широкоспектърно приложение и може да се ползва за всякакви нужди. Най-често модулът има следните приложения: включен към офисни и домашни охранителни системи; включен към автомобилна алармена система; използване като самостоятелна охранителна система; използване за контрол и управление на обекти и електроуреди. Комуникаторът може да се използва на всякъде по света, той е независим от SIM карти и мобилни оператори.

Tехнически параметри

  1. Захранващо напрежение – DC12V (min. 10V – max.16V)
  2. Консумиран ток в покой – max.50mA. Типично - 20 mA;
  3. Максимален консумиран ток с включена периферия – 1А
  4. Работна температура - -20°C ~ +60°C;
  5. Работна влажност- <30%;
  6. Клас на защита-IP21
  7. Работни честоти на GSMмодула –850/900/1800/1900MHz

Мобилният GSM комуникатор Valcor GSM50 е универсална интелигентна система с вграден GSM,с която може дистанционно да се наблюдават състоянието на алармени и климатични системи, помещения, електроуреди в бита, комуникационно оборудване, производствени процеси и други, както и да управлявате външни за модула устройства (програмируем изход), може да се ползва и като самостоятелна GSMалармена система. За ползването на GSM комуникатора се заплаща само таксата за реално извършената комуникация (разговори или SMS) от комуникатора към известяваните телефони, по тарифата на съответния мобилен оператор, към който сте си взели SIM карта.

 Програмирането на комуникатора се извършва чрез SMS. След програмирането настройките се запомнят в паметта на комуникатора и той е независим от SIM картата (тя може да се заменя, без това да оказва влияние на настройките). Valcor GSM50 е с широкоспектърно приложение и може да се ползва за всякакви нужди. Най-често модулът има следните приложения: включен към офисни и домашни охранителни системи; включен към автомобилна алармена система; използване като самостоятелна охранителна система; използване за контрол и управление на обекти и електроуреди. Комуникаторът може да се използва на всякъде по света, той е независим от SIM карти и мобилни оператори.

Приложение към офисни и домашни охранителни системи:
GSM комуникаторът може да се използва за свързване към домашна охранителна система. Типично, при задействане на алармената система получавате позвъняване на програмираните телефонни номера. При отговаряне на повикването, модулът прекъсва “разговора” след 2 секунди. Следва изпращане на информационен SMS (ако е разрешено) с подробна информация, кои зони на комуникатора са задействани в момента и качеството на GSM сигнала. Ако при позвъняването не се отговори до 20-тата секунда, системата ще прекъсне комуникацията и ще изпрати информационен SMS. При преминаване в покой на алармената система, комуникаторът ще изпрати информационен SMS с текущото състояние. При този начин на функциониране чрез позвъняванията, комуникаторът ще привлече максимално вниманието Ви към аларменото събитие, а чрез изпратения информационен SMS ще Ви уведоми и за конкретната причина за аларменото събитие. Комуникаторът има възможност да следи и захранването на алармената система, което е изключително важно за нормалното й функциониране, но тъй като не е от висок приоритет, за това събитие комуникаторът може да бъде програмиран да изпрати информационен SMS при спиране и пускане на захранването към охранителната система (при липса на захранващо напрежение за по-дълго време, може да вземете необходимите мерки). По този начин винаги ще имате адекватна информация за състоянието на алармената система, без това да създава неудобства и стрес от позвънявания. В зависимост от това как сте програмирали и свързали модула, може да имате различен от описания алгоритъм на работа! Освен да оповестява, с комуникаторът може да следите и текущото състояние на обекта – позвънявате на комуникатора, той ще затвори и след това ще изпрати информационен SMS с текущото състояние на алармата и всички датчици в обекта, с което ще може да разберете текущото състояние на алармата – включена или изключена и в кои помещения има хора в момента (сработили датчици). Може да изберете типа комуникация при алармено събитие: позвъняване и SMS, само позвъняване, само SMS или без комуникация. GSM комуникаторът може да бъде използван и за дистанционно включване и изключване на електрически консуматори в обекта като бойлери, климатици, компютри, камини и други. GSM комуникаторът може да се използва като дублиращо индивидуално оповестяване към охранителни системи свързани със СОТ.

Приложение към автомобилна охранителна система:
Поставянето на GSM комуникатора в автомобила Ви дава предимство, че за да бъдете известен за наличие на алармено събитие, не е необходимо да носите допълнителни устройства, като пейджъри и не сте зависими от разстоянието, на което се намирате от автомобила. Типично, при задействане на алармената система получавате позвъняване на програмираните телефонни номера. При отговаряне на повикването, модулът прекъсва “разговора” след 2 секунди. Следва изпращане на информационен SMS (ако е разрешено) с подробна информация, кои зони на комуникатора са задействани в момента (отваряне на врати/ капаци, подаване на контакт, обемен датчик и други), качеството на GSM сигнала, с което ще можете да прецените каква реакция да имате и какви мерки да вземете за защита на автомобила си. Ако при позвъняването не се отговори до 20тата секунда, системата ще прекъсне комуникацията и ще изпрати информационен SMS. При преминаване в покой на алармената система, комуникаторът ще изпрати информационен SMS с текущото състояние. При този начин на функциониране чрез позвъняванията, комуникаторът ще привлече максимално вниманието Ви към аларменото събитие, а чрез изпратения информационен SMS ще Ви уведоми и за конкретната причина за аларменото събитие. Може да изберете типа комуникация при алармено събитие: позвъняване и SMS, само позвъняване, само SMS или без комуникация. В зависимост от това как сте програмирали и свързали модула, може да имате различен от описания алгоритъм на работа! Освен да оповестява, с комуникатора може да следите и текущо състояние, във всеки един момент може да се обадите на GSM комуникатора в автомобила и да получите текуща информация за състоянието му – състояние на алармата - включена/ изключена; състояние на датчиците – врати, контактен ключ, други. Чрез изхода за управление, GSM комуникаторът може да се използва и за допълнителна дистанционна блокировка на работата на двигателя на автомобила, с което освен блокировките, които има автомобилът ще имате и още една независима блокираща система, управляема дистанционно от Вашия телефон. GSM комуникаторът може да се използва и за дистанционно запалване на автомобила, но предвид спецификата на това действие и евентуалните последствия, трябва да се подхожда изключително внимателно към него.

Приложение на комуникатора като самостоятелна охранителна система:
GSM комуникаторът може да се използва като самостоятелна охранителна система за домове, офиси, гаражи, магазини, вили, машини, автомобили и други. Управлява се локално (чрез бутон, дистанционно управление или ключ) и дистанционно чрез изпращане на SMS или чрез позвъняване без таксуване. Когато охраната е включена, комуникаторът следи алармените зони и при задействането им извършва комуникация – позвъняване и/ или изпращане на информационен SMS на програмираните телефони. Когато охраната е изключена, комуникаторът няма да следи промяната на състоянието на зоните. По този начин комуникаторът може да охранява различни обекти – автомобили, домове, вили, машини и други. Може да изберете типа на охраняваните зони – нормално затворени (като за домашна охрана) или нормално отворени (като за автоаларма).Може да изберете типа комуникация при алармено събитие: позвъняване и SMS, само позвъняване, само SMS или без комуникация. Има възможност да се свърже светодиод , който да мига когато е включена охраната. При включването на охраната има 10 сек. изходно закъснение през което време не се следят зоните, а тези които са задействани автоматично се байпасират. . В този режим има входно закъснение от 8 сек. на зоните преди да се задейства алармата. GSM 40 извършва комуникация само при алармени събития. Релейният изход на комуникатора може да се ползва да включва сирена при алармено събитие или може да се ползва като реле за дистанционно управление на уред или блокировка.

Приложение на комуникатора за контрол, управление и телеметрия:
GSM комуникаторът може да се използва и за управление на климатична техника, електроуреди или други консуматори, посредством управляемия изход; може да се следят множество дискретни параметри (включено/ изключено), например включени/ изключени помпи, горелки, климатици или достигането на алармени стойности на някой параметър.

Приложение на комуникатора за дистанционно управление на електроуред–камина, котел, климатик, бойлер или друг уред :
GSM комуникаторът може да се използва и за управление на климатична техника, електроуреди или други консуматори, посредством управляемия изход. Може да се следят множество дискретни параметри (включено/ изключено), например включени/ изключени помпи, горелки, климатици или достигането на алармени стойности на някой параметър. За дистанционно включване и изключване на уреда се ползва вграденото реле на комуникатора, което може да се включва/ изключва с позвъняване без таксуване или с SMS.

Аксесоари за Valcor GSM50:

1.GSM LED- информационен светодиод. Вижте тук: GSM_LED
2. Бутон - за включване и изключване на алармата или Модул за дистанционно управление Valcor VCB за включване и изключване на алармата.
3. Сирена. Вижте тук: Сирена
4. Бутон с вграден светодиод. Вижте тук: GSM бутон
5. Датчик за врата / прозорец. Вижте тук: Датчик за врата
6. Обемен датчик за движение. Вижте тук: Датчик за движение
7. Захранващ модул. Вижте тук: PWR1220
8. Захранващ модул PWR1 с акумулатор. Вижте тук: PWR1
9. Изнесена антена. Вижте тук: GSM антена

 

Брой Цена без ДДС Цена с ДДС
1 76.00лв. 91.20лв.
10 72.20лв. 86.64лв.
20 68.40лв. 82.08лв.
Файл Информация
Сертификат GSM [JPG, 2.65 MB]
Кратко описание GSM40 [PDF, 0 B]

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута