Категории с падащо меню

Модул за дистанционно управление VCB - едноканален

Код: VCB | Оценка: Оценка: 08
Описание

Едноканалният модул за дистанционно управление VCB служи за еднорелейно дистанционно управление на обекти - електронните заключващи системи тип електромагнитни насрещници и електромагнитни брави, гаражни или портални врати, паник бутон, модули за дистанционно палене на автомобили, печки, осветителни тела и други. 

Комплектът включва:

  • еднорелеен модул,
  • дистанционно управление 1 брой,
  • документация за монтаж и употреба

От Продуктови опции може да изберете:

- захранващо напрежение - 12VDC или 24VDC,
- допълнителни дистанционни управления .

Продуктови опции

Допълнително дистанционно:
12V или 24V:
Цена без ДДС: 31.00лв.
Цена с ДДС: 37.20лв.

Имаме 10 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Valcor VCB притежава изключително висока гъвкавост, пет работни режима, програмируеми функции, надеждност и сигурност с използването на дистанционно управление с динамичен код. В комплекта е включено едно дистанционно управление. Модулът се управлява с до 14 броя дистанционни управления. Ако загубите дистанционно управление единственото нещо, което трябва да направите е да изтриете всички дистанционни от паметта на модула и да запишете само наличните, така загубеното дистанционно повече няма да може да управлява модула.

1.1. Работен режим 1 – управление по време. В този режим, при натискане на бутон от дистанцонното, релето ще се включи за предварително зададено време, което може да варира от 0.7 сек.до 4 мин. След като изтече това време, релето ще се изключи. Приложение: 1. Ако желаете да управлявате брава, която да ползвате в автоматичен режим и да отключвате за определено време от дистанционното. 2. Може да включвате дистанционно консуматор за определено време, например лампи, помпи, вентилатори и други.

1.2. Работен режим 2 – със задържане. За общо приложение. В този режим релето е включено за времето докато е натиснат бутон на дистанционното.

1.3. Работен режим 3 – с тригеруване В този режим, при натискане на бутон от дистанционното, релето се включва и остава включено до следващо натискане на бутона. Приложение: 1. За управление на брави или заключвания в ръчен режим, т.е. натискате бутон – отключва, натискате отново бутон – заключва. 2. Дистанционно ръчно управление на консуматори. Предимството на този режим е, че управлявате само с един бутон, но недостатъкът е, че ако не знаете моментното състояние на релето Вие просто ще го превключите. За еднозначно управление ползвайте режим 4.

1.4. Работен режим 4 – с превключване Натискането на бутон 1 винаги ще включва релето, ако е било включено то си остава включено. Натискането на бутон 2 винаги ще изключва релето, ако е било изключено то си остава изключено. Поради факта, че бутоните извършват всеки път едно и също действие този режим се ползва като режим 3, но винаги ще знаете какъв ще бъде резултата от съответното действие.

1.5. Работен режим 5 – управление по време със защита Този режим е същия като режим 1, но за да се задейства релето бутона на дистанционното трябва да се натисне и задържи натиснат поне 2 сек. Ползва се когато се управлява устройство, което не бива да се задейства от случайно кратковременно натискане на бутон от дистаннционното, като например дистанционен паник бутон.

 1.6. Управление с изнесен бутон – При натискането на бутон (входа BUT се дава към -12V) играе ролята на натиснат бутон от дистанционното управление. В режим 5 бутонът задейства незабавно релето.

Технически параметри на модула за 12V

            Захранващо напрежение:                                                    12VDC;
            Консумиран ток :
            работен                                                                                 max 50 mА;
            при покой                                                                               max 5 mА;
            Едно реле с максимален ток на комутация на контакт:    max 10A / 12V
            Тип на кода:                                                                          Скачащ с 1800000000000000000комбинации;
            Обхват:                                                                                  до 100 метра;
            Програмируеми режима на работа:                                   пет
            Брой дистанционни управления:                                       максимум 14
            Изтриване и записване на дистанционни управления
            Управление с изнесен бутон
            Размери на кутията: 75/57/30 мм

Брой Цена без ДДС Цена с ДДС
1 31.00лв. 37.20лв.
2 31.00лв. 37.20лв.
4 31.00лв. 37.20лв.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти